×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 127 niet laden

Team

  

Hier ziet u een foto van het team van basisschool de Lage Weijkens schooljaar 2021-2022.

 

De teamleden op de foto, van boven naar beneden: 

 • Lindy Donders- van der Velden, groep 1/2b
 • Sanne Bloemendal, groep 1/2a / onderbouwcoördinator en vertrouwenspersoon
 • Meta Pijnenburg, groep 5 & ondersteuning / bovenbouw- en taalcoördinator
 • Leontien Heeres, groep 1/2b 
 • Danique Beekmans, groep 4 / anti-pest coördinator
 • Linda Benders, directrice
 • Mandy de Kok, groep 8
 • Martine Hendriks, groep 5 & 3
 • Joris van den Burg, groep 7 / rekencoördinator 
 • Jessica van Oers, groep 6
 • Evy Boons, groep 3 / cultuurcoördinator

 

Ontbrekend op de foto:

 • Pim Smolders, groep 6 / ICT-coördinator en stagecoördinator
 • Wendy Sprangers, ondersteuning / leescoördinator
 • Yolette Versteegh, onderwijsassistente onderbouw

 

Onderwijsondersteunend personeel:

 • Robert van de Velden, conciërge
 • Annie van de Ven, interieurverzorgster

 

   Hallo!
 
Mijn naam is Linda Benders en ik mag me met trots vanaf schooljaar 2021-2022 directeur van de Lage Weijkens noemen.
Ik ben geboren en getogen in Waalwijk. Ik heb aardig wat jaartjes zelf voor de klas mogen staan, waar ik ook enorm van heb genoten. Toch vond ik het ook erg interessant om na te denken over de organisatie van het onderwijs, dat is wat ik hier nu ook mag doen!  Samen met de juffen en meneren zorgen wij er samen voor dat het voor de leerlingen allemaal zo goed mogelijk geregeld is. 
Mijn werkdagen zijn maandag ochtend, dinsdag, woensdag en donderdag. 
In mijn vrije tijd ga ik graag lekker met mijn gezin de bossen in en vind ik het leuk om te gaan suppen!
Kom gerust eens langs, de deur staat open! 
 
Meta Mijn naam is Meta Pijnenburg en werk al een aantal jaartjes met veel plezier in de middenbouw van basisschool de Lage Weijkens. Ik werk 4 dagen, waarvan 2 dagen in groep 5 en de andere ter ondersteuning van leerlingen. Naast de werkzaamheden op school breng ik veel tijd door met mijn gezin, lees ik een goed boek, zit ik op de racefiets of vind je mij met hardloopschoenen aan in het bos.
Hallo, ik ben Joris van den Burg en sta dit jaar op maandag t/m vrijdag in groep 8. Ik zal komend jaar donderdagmiddag vaak niet aanwezig zijn om de zorg voor mijn kinderen Guusje, Jazze en Seth op me te nemen. Het is voor mij altijd een streven dat de leerlingen zich prettig voelen in een groep. Dat ze van elkaar kunnen leren door samen te werken. Samen met de leerlingen, ouders en het team van leerkrachten werken aan een goede sfeer voor ieders ontwikkeling. 
Als ik niet voor de klas sta, ben ik te vinden op de tennisbaan of op mijn racefiets. Verder woon ik samen in Waspik met mijn vriendin Joyce. Kom gerust eens langs mochten er vragen zijn of voor een praatje. Altijd welkom! 
Mijn naam is Wendy Sprangers. Ik ben ondertussen al weer een aantal jaartjes werkzaam op de Lage Weijkens. Ik heb weer veel zin om dit schooljaar met de kinderen aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd onderneem ik veel met mijn gezin en ga ik ook graag sporten.
Mijn naam is Pim Smolders, geboren op 27 december 1978 in de schônste stad van het land (Tilburg). Mijn jonge jaren heb ik doorgebracht in Tilburg-zuid op basisschool Fatima. Via het Theresialyceum en de lerarenopleiding in Tilburg ben ik in 2002 terecht gekomen op basisschool de Lage Weijkens, waar ik met veel plezier werk als leerkracht en ICT'er en stagecoördinator. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten, o.a. voetbal, bezoek ik graag voorstellingen in het theater, voetbalwedstrijden van Willem II en bevind ik me graag onder de mensen.
christine Mijn naam is Christine Robben. Nadat ik in 2006 mijn PABO diploma heb gehaald, heb ik een half jaar in Amerika gewoond. Hier heb ik meegedraaid op een basisschool, een bijzondere en leerzame ervaring! In 2009 heb ik mijn pedagogiek diploma behaald, aangezien het ontwikkelen mij een boost geeft heb ik in 2014 mijn Master SEN diploma behaald. Met deze kennis ben ik aan de slag gegaan als Intern Begeleider op de Lage Weijkens. De combinatie van lesgeven en Intern Begeleider bevalt mij goed. In mijn vrije tijd onderneem ik veel met mijn gezin en ga ik graag mountainbiken, wandelen en lezen.
 foto mandy kleiner Hallo, Ik ben Mandy de Kok, geboren op 16 september 1997 in het dorpje Drunen. Ik ben sinds juni 2018 afgestudeerd als juf en ben fulltime aan de slag gegaan in groep 7. Deze prachtige uitdaging ben ik met heel veel energie aangegaan. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Basisschool de Lage Weijkens is voor mij al langer een bekend terrein. Ik heb hier twee keer stage mogen lopen. Ik heb altijd ervaren dat er door alle leerlingen hard wordt gewerkt, tijd gemaakt voor een grapje en geleerd van & met elkaar. Hier houd ik van waardoor ik me altijd ‘thuis’ heb gevoeld. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld bij RKDVC of in de sportschool. Ook geniet ik ervan om met mijn familie, mijn vriend of vriendinnen te zijn. 
 Evy Boons Hoi! Ik ben Evy Boons, geboren en getogen in Loon op Zand. Inmiddels een fijn plekje gevonden in Tilburg. 
Na 2 jaar stage lopen op De Lage Weijkens mocht ik daarna, met veel plezier, aansluiten bij het team.
Leren vanuit de fantasie, verbeelding en creativiteit staat bij mij hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of in de studio om te repeteren met mijn bandjes. Muziek is dan ook mijn grote passie! Samen met de kinderen ga ik graag op onderzoek uit naar ieders eigen passie of talent.
Want ook die mogen er allemaal zijn!
 Danique kleiner

Hoi! Ik ben Danique Beekmans. Ik ben opgegroeid in het prachtige Loon op Zand. Inmiddels ben ik verhuisd naar (het eveneens prachtige) Tilburg, waar ik ook de PABO heb gedaan. Na eerst ervaring in het buitenland opgedaan te hebben, ben ik nu juf van groep 4. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de zon, mijn vrienden of met een goed boek. Verder ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek dan ook graag concerten en festivals.

Ik ben Leontien Heeres en werk parttime op basisschool De Lage Weijkens in groep 1/2B. Op 1 jaar groep 3 na heb ik altijd aan kleuters les gegeven, de leeftijd die ik helemaal geweldig vind. Lekker eerlijk en onbevangen. De interesses van de kinderen aangrijpen om tot leermomenten te komen, super leuk!
Samen met mijn man Gijs, zoontje Stijn en dochtertje Meike woon ik in Kaatsheuvel en gaan we graag wandelen, fietsen of een dagje weg. 

 Sanne kleiner

Mijn naam is Sanne Bloemendal. Sinds mijn afstuderen in 2013 ben ik werkzaam binnen stichting Leerrijk. Vanaf 2016 ben ik werkzaam op de Lage Weijkens. Ik ben van maandag t/m vrijdag te vinden in groep 1/2a. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ze laten ontdekken dat leren leuk kan zijn, geeft mij heel veel energie! Naast mijn werkzaamheden voor de klas ben ik ook onderbouw coördinator en interne vertrouwenspersoon. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met hockey en bootcamp, reizen, shoppen, activiteiten ondernemen met mijn vriend, vrienden ​en familie . 

 martine

Hoi allemaal!


Ik ben Martine Hendriks en werk sinds dit jaar op de Lage Weijkens. Ik werk op maandag in groep 3, en dinsdag-donderdag-vrijdag in groep 5.
Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoontje. Ik woon in Loon op Zand, dus ik kan lekker op de fiets naar school komen.  
Ik houd heel erg van muziek maken, daar besteed ik veel van mijn vrije tijd aan. Voor de rest houd ik van lezen, lekker eten en shoppen. 
Wie weet zien we elkaar binnenkort!

Hoi! Ik ben Lindy Donders. 
 
Geboren en getogen in Kaatsheuvel, waar ik woon met mijn man en 3 kinderen. 
 
Ik ben op maandagen, dinsdagen en woensdagen te vinden in groep 1/2b van De Lage Weijkens, waar mijn passie ligt: het kleuteronderwijs. 
 
Mijn hobby's zijn muziek, dans, wandelen, lezen en uitstapjes maken met mijn gezin.
 
Mijn naam is Jessica van Oers. Ik ben sinds schooljaar 2020-2021 werkzaam op Bs de Lage Weijkens. Ik sta dit schooljaar voor groep 6 op maandag, dinsdag en woensdag. Een aantal woensdagen ben ik ook te vinden in groep 7 en groep 8. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt binnen het onderwijs in Tilburg. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en daarnaast lees ik graag een goed boek. Ik heb er veel zin in en met alle leuke dingen die op ons pad komen, zullen we er een superleuk jaar van maken!