×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 127 niet laden

Team

  

Hier ziet u een foto van het team van basisschool de Lage Weijkens schooljaar 2019-2020.

 

 

De teamleden op de foto: 

 • Christine Robben, IB-er
 • Leontien Heeres, groep 1/2b 
 • Joris van den Burg, groep 8, tevens rekencoördinator 
 • Evy Boons, groep 3, tevens cultuur-coördinator
 • Wendy Sprangers, ondersteuning, tevens leescoördinator
 • Will van Hoof, voormalig ondersteuning zorg en ondersteuning middenbouw
 • Michelle de Laat, groep 5
 • Mandy de Kok, groep 7
 • Pim Smolders, groep 6, tevens ICT-coördinator en stagecoördinator
 • Sanne Bloemendal, groep 1/2a, tevens onderbouwcoördinator en vertrouwenspersoon
 • John Arts, voormalig directie
 • Lindy Donders- van der Velden, groep 1/2b
 • Danique Beekmans, groep 4
 • Meta Pijnenburg, groep 5, tevens bovenbouwcoördinator

 

Ontbrekend op de foto:

 • Eric de Brouwer, huidige directie
 • Jessica van Oers, leerkracht groep 6
 • Ria Bertens, ondersteuning kleuters
 • Yolette Versteegh, Onderwijs-assistente onderbouw
 • Wessel Goossens, vakdocent gym

 

Onderwijsondersteunend personeel:

 • Robert van de Velden, conciërge
 • Annie van de Ven, interieurverzorgster

 

 
Hallo, mijn naam is Eric de Brouwer en ik ben sinds schooljaar 2020-2021 werkzaam als schoolleider op bs de Lage Weijkens.
Voordat ik hier begon met werken heb ik op meerdere scholen al ervaringen opgedaan in het werk als schoolleider. Het belangrijkste in mijn werkzaamheden is wel het zo organiseren van de school, dat alle leerlingen het fijn vinden om naar school te gaan en zich daar te kunnen ontwikkelen. Samen met het team werken we hier hard aan en daarbij hebben we de hulp van ouders ook hard nodig. Ik vind het daarom erg belangrijk om de samenwerking tussen iedereen zo goed mogelijk te hebben en te houden. Graag wil ik meehelpen om dit te realiseren!
Meta Mijn naam is Meta Pijnenburg en werk al een aantal jaartjes met veel plezier in de middenbouw van basisschool de Lage Weijkens. Ik werk 4 dagen per week in groep 5. De andere dagen breng ik veelal door met mijn gezin, een goed boek of mijn hardloopschoenen in het bos.
Hallo, ik ben Joris van den Burg en sta dit jaar op maandag t/m vrijdag in groep 8. Ik zal komend jaar donderdagmiddag vaak niet aanwezig zijn om de zorg voor mijn kinderen Guusje, Jazze en Seth op me te nemen. Het is voor mij altijd een streven dat de leerlingen zich prettig voelen in een groep. Dat ze van elkaar kunnen leren door samen te werken. Samen met de leerlingen, ouders en het team van leerkrachten werken aan een goede sfeer voor ieders ontwikkeling. 
Als ik niet voor de klas sta, ben ik te vinden op de tennisbaan of op mijn racefiets. Verder woon ik samen in Waspik met mijn vriendin Joyce. Kom gerust eens langs mochten er vragen zijn of voor een praatje. Altijd welkom! 
Mijn naam is Ria Bertens en ik ben werkzaam op de Lage Weijkens in groep 1 -2; werken met kleuters vind ik heel erg leuk en leerzaam. Ik werk twee dagen per week, de andere dagen van de week besteed ik aan mijn gezin en aan mijn hobby’s muziek maken, wandelen en knutselen. Verder werk ik graag in de tuin en fiets ik graag hier in de omgeving. 
Mijn naam is Wendy Sprangers. Ik ben ondertussen al weer een aantal jaartjes werkzaam op de Lage Weijkens. Ik heb weer veel zin om dit schooljaar met de kinderen aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd onderneem ik veel met mijn gezin en ga ik ook graag sporten.
Mijn naam is Pim Smolders, geboren op 27 december 1978 in de schônste stad van het land (Tilburg). Mijn jonge jaren heb ik doorgebracht in Tilburg-zuid op basisschool Fatima. Via het Theresialyceum en de lerarenopleiding in Tilburg ben ik in 2002 terecht gekomen op basisschool de Lage Weijkens, waar ik met veel plezier werk als leerkracht en ICT'er en stagecoördinator. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten, o.a. voetbal en tennis, bezoek ik graag voorstellingen in de schouwburg, voetbalwedstrijden van Willem II en bevind ik me graag onder de mensen.
foto christine Mijn naam is Christine Robben. Nadat ik in 2006 mijn PABO diploma heb gehaald, heb ik een half jaar in Amerika gewoond. Hier heb ik meegedraaid op een basisschool, een bijzondere en leerzame ervaring! In 2009 heb ik mijn pedagogiek diploma behaald, aangezien het ontwikkelen mij een boost geeft heb ik in 2014 mijn Master SEN diploma behaald. Met deze kennis ben ik aan de slag gegaan als Intern Begeleider op de Lage Weijkens. De combinatie van lesgeven en Intern Begeleider bevalt mij goed. In mijn vrije tijd onderneem ik veel met mijn gezin en ga ik graag mountainbiken, wandelen en lezen.
 foto mandy kleiner Hallo, Ik ben Mandy de Kok, geboren op 16 september 1997 in het dorpje Drunen. Ik ben sinds juni 2018 afgestudeerd als juf en ben fulltime aan de slag gegaan in groep 7. Deze prachtige uitdaging ben ik met heel veel energie aangegaan. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Basisschool de Lage Weijkens is voor mij al langer een bekend terrein. Ik heb hier twee keer stage mogen lopen. Ik heb altijd ervaren dat er door alle leerlingen hard wordt gewerkt, tijd gemaakt voor een grapje en geleerd van & met elkaar. Hier houd ik van waardoor ik me altijd ‘thuis’ heb gevoeld. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het voetbalveld bij RKDVC of in de sportschool. Ook geniet ik ervan om met mijn familie, mijn vriend of vriendinnen te zijn. 
 Evy Boons Hoi! Ik ben Evy Boons, geboren en getogen in Loon op Zand. Inmiddels een fijn plekje gevonden in Tilburg. 
Na 2 jaar stage lopen op De Lage Weijkens mocht ik daarna, met veel plezier, aansluiten bij het team.
Leren vanuit de fantasie, verbeelding en creativiteit staat bij mij hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of in de studio om te repeteren met mijn bandjes. Muziek is dan ook mijn grote passie! Samen met de kinderen ga ik graag op onderzoek uit naar ieders eigen passie of talent.
Want ook die mogen er allemaal zijn!
 Danique kleiner

Hoi! Ik ben Danique Beekmans. Ik ben opgegroeid in het prachtige Loon op Zand. Inmiddels ben ik verhuisd naar (het eveneens prachtige) Tilburg, waar ik ook de PABO heb gedaan. Na eerst ervaring in het buitenland opgedaan te hebben, ben ik nu juf van groep 4. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de zon, mijn vrienden of met een goed boek. Verder ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek dan ook graag concerten en festivals.

Ik ben Leontien Heeres en werk parttime op basisschool De Lage Weijkens in groep 1/2B. Op 1 jaar groep 3 na heb ik altijd aan kleuters les gegeven, de leeftijd die ik helemaal geweldig vind. Lekker eerlijk en onbevangen. De interesses van de kinderen aangrijpen om tot leermomenten te komen, super leuk!
Samen met mijn man Gijs, zoontje Stijn en dochtertje Meike woon ik in Kaatsheuvel en gaan we graag wandelen, fietsen of een dagje weg. 

 Sanne kleiner

Mijn naam is Sanne Bloemendal. Sinds mijn afstuderen in 2013 ben ik werkzaam binnen stichting Leerrijk. Vanaf 2016 ben ik werkzaam op de Lage Weijkens. Ik ben van maandag t/m vrijdag te vinden in groep 1/2a. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ze laten ontdekken dat leren leuk kan zijn, geeft mij heel veel energie! Naast mijn werkzaamheden voor de klas ben ik ook onderbouw coördinator en interne vertrouwenspersoon. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met hockey en bootcamp, reizen, shoppen, activiteiten ondernemen met mijn vriend, vrienden​en familie . 

 michelle

Mijn naam is Michelle de Laat, uit Oosterhout. Samen met juf Meta, ben ik juf in groep 5. In mijn vrije tijd hockey en golf ik. Ik ben een gezelligheidsdier en ben graag samen met vrienden en familie. 

 

Hoi! Ik ben Lindy Donders. 
Geboren en getogen in Kaatsheuvel, waar ik woon met mijn man en 3 kinderen. 
Ik heb jarenlang gewerkt als invaller op verschillende scholen in de regio. En voortaan ben ik op maandagen, dinsdagen en woensdagen te vinden in groep 1/2b van De Lage Weijkens, waar mijn passie ligt: het kleuteronderwijs. 
Mijn hobby's zijn muziek, dans, wandelen, lezen en uitstapjes maken met mijn gezin.
 
Mijn naam is Jessica van Oers. Ik ben sinds schooljaar 2020-2021 werkzaam op Bs de Lage Weijkens. Ik sta dit schooljaar voor groep 6 op maandag, dinsdag en woensdag. Een aantal woensdagen ben ik ook te vinden in groep 7 en groep 8. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt binnen het onderwijs in Tilburg. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en daarnaast lees ik graag een goed boek. Ik heb er veel zin in en met alle leuke dingen die op ons pad komen, zullen we er een superleuk jaar van maken!