Team

 teamfoto 2018

Hier ziet u een foto van het team van basisschool de Lage Weijkens schooljaar 2016-2017.

 

 

De leerkrachten die hier werken: 

 • Ria Bertens, groep 1/2b
 • Leontien Heeres, groep 1/2b 
 • Marian Molenschot, groep 1/2 ondersteuning
 • Wendy Sprangers en Evy Boons , groep 3
 • Mariska van Gulik, groep 5
 • Sanne Bloemendal, groep 1/2a
 • Christine Robben, IB-er
 • Meta Pijnenburg, ondersteuning onderbouw
 • Pim Smolders, groep 6, tevens ICT-coördinator en stagecoördinator
 • Joris van den Burg, groep 7, tevens rekencoördinator 
 • Maarten Voesenek, groep 8, tevens bovenbouwcoördinator
 • Will van Hoof, ondersteuning zorg en bovenbouw
 • Danique Beekmans, groep 4

Directie:

 • John Arts


Onderwijsondersteunend personeel:

 • Robbert, conciërge
 • Annie van de Ven, interieurverzorgster

 

 

 

 Mijn naam is Will van Hoof. Ik werk 3 dagen per week op onze school. Ik ben werkzaam in de leerlingenzorg en remedial teacher. Daarnaast geef ik les en ondersteuning in diverse groepen . Een leuke baan! Verder ben ik één van de twee interne contactpersonen. Loop gerust binnen of maak een afspraak.

Hoi , ik ben Meta Pijnenburg. Met mijn partner en 3 kinderen woon ik Kaatsheuvel. Ik ben geef dit jaar de ondersteuning in de onderbouw. Daarnaast doe ik het penningmeesterschap binnen de MR. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, skaten of fietsen en lees ook graag een boek.
Mijn naam is Marian Molenschot. Ik ben werkzaam op de Lage Weijkens en wel in groep 1-2. Dit is de leeftijdsgroep die het beste bij mij past. Omdat ik parttime werk blijft er nog genoeg tijd over voor mijn hobby’s: fitnessen, wandelen, tuinieren ( en zeker niet vergeten: genieten van de tuin), lezen en leuke activiteiten ondernemen met het gezin. 

Mijn naam is John Arts en werk al 39 jaren in het onderwijs met diverse functies: leerkracht, adjunct directeur, directeur en meerschools directeur. Sinds 1 augustus 2013 ben ik de directeur van De Lage Weijkens. Ik werk 4 dagen per week. Op vrijdag ben ik vrij. Belangrijk voor mij is, dat de kinderen het op school goed hebben. Als er wat is, is mijn eerste vraag: “Wat heeft het kind nodig?”. Ik ben zelf vader van 3 (volwassen) kinderen en heb 8 kleinkinderen. Er blijft ook nog tijd over voor fietsen (wielrennen/mtb) en caravannen.

Hallo, ik ben Joris van den Burg en sta dit jaar op maandag t/m vrijdag in groep 7. Ik zal komend jaar donderdagmiddag vaak niet aanwezig zijn om de zorg voor mijn kinderen Guusje, Jazze en Seth op me te nemen. Het is voor mij altijd een streven dat de leerlingen zich prettig voelen in een groep. Dat ze van elkaar kunnen leren door samen te werken. Samen met de leerlingen, ouders en het team van leerkrachten werken aan een goede sfeer voor ieders ontwikkeling. 
Als ik niet voor de klas sta, ben ik te vinden op de tennisbaan of op mijn racefiets. Verder woon ik samen in Waspik met mijn vriendin Joyce. Kom gerust eens langs mochten er vragen zijn of voor een praatje. Altijd welkom! 
Mijn naam is Ria Bertens en ik ben werkzaam op de Lage Weijkens in groep 1 -2; werken met kleuters vind ik heel erg leuk en leerzaam. Ik werk twee dagen per week, de andere dagen van de week besteed ik aan mijn gezin en aan mijn hobby’s muziek maken, wandelen en knutselen. Verder werk ik graag in de tuin en  ben ik overblijfmoeder op de Blokkendoos. 
Mijn naam is Wendy Sprangers. Ik ben ondertussen al weer een aantal jaartjes werkzaam op de Lage Weijkens. Ik heb weer veel zin om dit schooljaar met de kinderen aan de slag te gaan! In mijn vrije tijd ga ik graag even wandelen met onze hond of lekker sporten in de sportschool.
Mijn naam is Pim Smolders, geboren op 27 december 1978 in de schônste stad van het land (Tilburg). Mijn jonge jaren heb ik doorgebracht in Tilburg-zuid op basisschool Fatima. Via het Theresialyceum en de lerarenopleiding in Tilburg ben ik in 2002 terecht gekomen op basisschool de Lage Weijkens, waar ik met veel plezier werk als leerkracht en ICT'er en stagecoördinator. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten, o.a. voetbal en tennis, bezoek ik graag voorstellingen in de schouwburg, voetbalwedstrijden van Willem II en bevind ik me graag onder de mensen.
foto christine Mijn naam is Christine Robben. Nadat ik in 2006 mijn PABO diploma heb gehaald, heb ik een half jaar in Amerika gewoond. Hier heb ik meegedraaid op een basisschool, een bijzondere en leerzame ervaring! In 2009 heb ik mijn pedagogiek diploma behaald, aangezien het ontwikkelen mij een boost geeft heb ik in 2014 mijn Master SEN diploma behaald. Met deze kennis ben ik aan de slag gegaan als Intern Begeleider op de Lage Weijkens. De combinatie van lesgeven en Intern Begeleider bevalt mij goed. In mijn vrije tijd onderneem ik veel met mijn gezin en ga ik graag mountainbiken, wandelen en lezen.
Mijn naam is Mariska van Gulik. Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch. Een geweldige stad waar ik graag woon. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het onderwijs en vanaf 2004 werk ik op bs. de Lage Weijkens.  Toen ik zelf nog op de basisschool zat wist ik al dat ik juf wilde worden. In het onderwijs kinderen begeleiden in hun ontwikkeling is de uitdaging die ik graag aan ga.  Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden en vriendinnen door. Mijn hobby’s zijn o.a.: uit eten, sporten en gezellig winkelen.
Mijn naam is Maarten Voesenek. Ik ben werkzaam in het onderwijs vanaf 1991, waar ik, direct na mijn diensttijd, een start maakte op basisschool Theresia in Kaatsheuvel. Hierna heb ik een aantal jaren op bs. De Vaert gewerkt en ben in 2002 begonnen op deze school. 
Hoewel ik eigenlijk in alle groepen les heb gegeven, gaat mijn voorkeur uit naar de bovenbouwgroepen. Op dit moment werk ik weer een aantal jaren in groep 8. Het leuke aan deze groep vind ik het begeleiden van de kinderen in hun overstap naar het voortgezet onderwijs. Daarnaast biedt het werken met deze kinderen de nodige uitdaging en hierdoor leer ik zelf ook nog elke dag bij. 
Mijn vrije tijd vul ik het liefst in met sporten, muziek, lezen en motorrijden.
 Evy Boons Hoi! Ik ben Evy en woon in het fijne Loon op Zand. Na 2 jaar stage lopen op De Lage Weijkens mag ik dit jaar gaan werken in groep 3.
Leren vanuit de fantasie, verbeelding en creativiteit staat bij mij hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of in de studio om te repeteren met mijn bandjes. Muziek is dan ook mijn grote passie! Samen met de kinderen ga ik graag op onderzoek uit naar ieders eigen passie of talent.
Want ook die mogen er allemaal zijn!
 Danique Beekmans

Hoi! Ik ben Danique Beekmans. Ik ben 25 jaar en opgegroeid in het prachtige Loon op Zand. Inmiddels ben ik verhuisd naar (het eveneens prachtige) Tilburg, waar ik ook de PABO heb gedaan. Na les te hebben gegeven in Indonesië, op basisschool De Blokkendoos en op een school voor vluchtelingenkinderen, ben ik vorig jaar begonnen als leerkracht op De Lage Weijkens als juf van groep 6 en groep 4. Dit jaar ben ik maandag t/m vrijdag juf van groep 4.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de zon, mijn vrienden, mijn hardloopschoenen of een goed boek.

Verder ben ik een echte muziekliefhebber en bezoek dan ook graag concerten en festivals.

Ik ben Leontien Heeres en werk dit schooljaar op basisschool De Lage Weijkens in groep 1/2. Hiervoor heb ik 2 jaar op basisschool Besoyen in Waalwijk gewerkt en daarvoor 7 jaar op basisschool de Vaert in Kaatsheuvel. Op 1 jaar groep 3 na heb ik altijd in een kleutergroep gestaan, de leeftijd die ik helemaal geweldig vind. Lekker eerlijk en onbevangen. De interesses van de kinderen aangrijpen om tot leermomenten te komen, super leuk! Samen met mijn man Gijs, zoontje Stijn en dochtertje Meike woon ik in Kaatsheuvel en gaan we graag zwemmen of fietsen.

 Sanne

Mijn naam is Sanne Bloemendal, geboren op 30 januari 1990. Ik woon samen met mijn vriend in Drunen. Sinds mijn afstuderen in 2013 ben ik werkzaam binnen stichting Leerrijk. Sinds 2016 ben ik werkzaam op de Lage Weijkens. Momenteel werk ik met veel plezier fulltime in groep 1/2A. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ze laten ontdekken dat leren leuk kan zijn geeft mij heel veel energie! In mijn vrije tijd hockey ik in Dames 2 van Drunen, Vind ik het leuk om te shoppen, koken, voetbal te kijken en leuke dingen doen met vrienden en familie. Ook houd ik erg veel van reizen.